dimarts, 24 de novembre del 2009

Parelles lingüístiques de 1r d'ESO


Dijous passat es van constituir les cinc primeres parelles lingüístiques del curs 2009-2010: Mar i Antonella , Hugo i Bernat , Alioune i Alex , Angel i Maria i Antonio i Andreu(no van poder sortir a la foto). Vam llegir el contracte i aquesta setmana començarem les converses.
Divendres, dia 20 de novembre, vam formalitzar també les de 2n d'ESO: Celeste i Sílvia, Jay i Rosa, Sisco i Jordi-Víctor- Alex.
Aquesta setmana també se'n formaran tres de 3r, una de 4t i esperam que alguna més que sortirà. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

divendres, 13 de novembre del 2009

Presentació d'en Rildo




Hola! Em dic Rildo González i som de Perú.
Estic aquí des de fa 10 mesos i m'estimaria molt conèixer gent amb qui pugui aprendre a xerrar i escriure bé en el català de MENORCA
Som una persona sociable, m'agrada ballar, i també m'agrada la natació, tinc 30 anys i visc a Ciutadella.
Ara estudii Administració i Finances a l'IES M Àngels Cardona. També vaig a l'Escola d'Adults

Presentació d'en Ricardo


Hola! Em dic Ricardo López, tenc 19 anys i sóc d' Equador.
Estic aquí a Menorca fa 9 mesos i m'hi estic acostumant encara, perquè enyoro a la meva família i als meus amics
M'agrada molt anar a sa platja i jugar a futbol . També m'agrada escoltar música, llegir i dibuixar. Estudio primer curs del cicle formatiu del grau superior d'Administració i Finances.
Vaig aprendre català al centre d' Autoaprenentatge tres mesos i ara vull conèixer gent amb la que pugui aprendre a parlar un poquet més.