dilluns, 15 de març del 2010
Activitat: Recepta de trufes
Recepta de les trufes
Ingredients:
2 paquets de xocolata amb llet (250 gr.)
1 paquet de xocolata negra (125gr.)
75 gr. De mantega
1 pot de llet condensada (370 gr.)
1 ou sencer.
250 gr. De fideuets de xocolata
70 motllos de paper per trufes.
Elaboració:
1r. Fon al bany maria o amb el microones els xocolates i la mantega.
2n. Afegeix-hi la llet condensada i remenau-ho fins que estigui ben fus.
3r. Tira-hi l’ou (si vols el pots batre ).
4t. Deixa-ho dins la nevera unes hores fins que estigui la massa ben freda. És millor fer la massa un dia abans.
5è. Fes les bolletes i les passes pels fideuets de xocolata.
6è. Col·loca les trufes dins els motllos i dins la nevera de seguida perquè no es fonguin abans d’hora.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada