dilluns, 15 de març del 2010
Recepta dels pastissets
Recepta dels pastissets
Ingredients:
1/2 Kg de sucre.
1/2 Kg de sèu.
5 vermells d'ou.
1 Kg de farina.
Sucre glaç
Elaboració:
1r. Mesclau els vermells d'ou amb el sèu i el sucre.
2n.Tira-hi la farina ( uns 750 gr.) a poc a poc. Veureu que costa una mica
de pastar. Estarà a punt quan la pasta quedi compacta.
3r.Aplanau la pasta, amb compte, ja que es romp fàcilment.
4t. Tallau-la amb el motlle i posau els pastissets damunt la llauna.
5è. Posau les llaunes al forn a foc mitjà (175 graus) fins que quedin d'un color daurat (aproximament un quart quan el forn està calent)
6è. Quan estiguin freds recobriu-los amb sucre glaç i els podeu guardar alguns dies.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada