Macarronada
Categoria:
- Segon.
- Aliment principal:
- Carn.
- Dificultat:
- Baixa.
- Temps d’elaboració:
- Entre 30 minuts i 1 hora.
- Nom del cuiner/a:
- Antònia Campins
- Ingredients
300 g de macarrons
300 g de carn picada
1 tassa de sofrit (ceba, alls, pebre verd i tomàtiga)
aigua
sal
fulles de llorer
1got de llet
un poc de mantega
formatge rallat
Elaboració
Per començar, sofregiu la carn picada amb el sofrit triturat i les fulles de llorer.
Mentrestant, feu bullir els macarrons amb abundant aigua amb sal.
Escorreu-los i posau-los en una cassola untada amb un poc de mantega amb el sofrit i la carn.
Quan estigui tot remanat posa-hi a baix un raig de llet i finalment cobriu-ho tot amb formatge ratllat i posau la cassola a gratinar al forn uns 20 minuts aproximadament.
I ja per acabar, emplateu-los acompanyats de formatge rallat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada