dimecres, 12 de gener del 2011



Macarronada


Categoria:
Segon.
Aliment principal:
Carn.
Dificultat:
Baixa.
Temps d’elaboració:
Entre 30 minuts i 1 hora.
Nom del cuiner/a:
Antònia Campins
Ingredients
  • 300 g de macarrons

  • 300 g de carn picada

  • 1 tassa de sofrit (ceba, alls, pebre verd i tomàtiga)

  • aigua

  • sal

  • fulles de llorer

  • 1got de llet

  • un poc de mantega

  • formatge rallat

Elaboració

Per començar, sofregiu la carn picada amb el sofrit triturat i les fulles de llorer.
Mentrestant, feu bullir els macarrons amb abundant aigua amb sal.

Escorreu-los i posau-los en una cassola untada amb un poc de mantega amb el sofrit i la carn.

Quan estigui tot remanat posa-hi a baix un raig de llet i finalment cobriu-ho tot amb formatge ratllat i posau la cassola a gratinar al forn uns 20 minuts aproximadament.
I ja per acabar, emplateu-los acompanyats de formatge rallat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada