dilluns, 31 de gener del 2011

Recepta de Lilybel

DOLÇ DE GUAIABA



Categoria:
Primers, segons, postres, aperitiu, salsa, beguda,altres.
Aliment principal:
Carn, peix, verdura i hortalisses, llegums, arròs, bolets, fruita, altres.
Dificultat:
Alta, mitjana, baixa.
Temps d’elaboració:
Menys de 30 minuts, entre 30 minuts i 1 hora, entre 1h i 2h
Nom de la cuinera:Lilybel de Oleo Arias
Ingredients:
  • guaiaba

  • canyella (opcional)

  • sucre

  • aigua

Elaboració

Rentem i pelem les guaiabes tallades a t rossets (no gaire petits)
Mentrestant posem al foc una cassola petita amb aigua (no molta) i abundant sucre .

Aboquem a la cassola les guaiabes i movem constantment i les deixem que agafin color. També hi afegim, si així es vol, la canyella.

I per acabar, ho posem en un plat o got i ho mengem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada