dimecres, 2 de març del 2011

Trobada a l'IES Josep M Quadrado de Ciutadella


El passat dimecres, dia 23 de febrer , ens vam fer una foto per penjar al bloc per presentar-nos. Hi faltava en Samba que estava malalt i na Lilybel.

A l'esquerra surt n'Amèrica que fa 1r d'ESO, té 13 anys i és del Perú. Toca el violoncel i li agrada molt pintar còmics. Al seu costat hi ha en Luís que fa quatre mesos que va arribar d'Equador i fa 2n d'ESO. Té 13 anys i li agrada molt mirar pel·lícules i jugar a tennis. A continuació apareix na Hayat que fa 3r. d'ESO i fa tres anys que va arribar del Marroc. Té 16 anys , li agrada molt la cuina i fa tatuatges amb henna molt originals. I al seu costat hi ha en Max que cursa 1r d'ESO i fa dos anys que va arribar a Ciutadella d'Alemanya. Té 13 anys i li agrada escriure històries de ciència ficció, nedar a l'estiu i jugar amb la play 2.

En Samba té 17 anys i és de Gàmbia, fa 3r d'ESO. Li agrada molt el futbol i passejar-se amb la velo. I na Lilybel fa dos mesos que va arribar de Madrid però ella és de la República Dominicana. Cursa 4t d'ESO. Li agrada molt fer teatre, escoltar música i ballar.

Ens fa molta d'il·lusió que ens puguem conèixer dia 11 de març tots els alumnes de Palic de l'IES Biel Martí de Ferreries i els de l'IES Josep M Quadrado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada